NIEUWS

Praktijk weer geopend met voorzorgsmaatregelen

De praktijk is vanaf 1 juli a.s. weer open, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. Wil je een afspraak maken? Lees dan de onderstaande richtlijnen goed door alsjeblieft, want alleen op deze manier kunnen we het risico op besmetting tot een minimum beperken. Dit protocol kan nog worden aangepast op basis van de eisen en adviezen van mijn beroepsvereniging. Bedankt alvast voor je medewerking.

Voor de hand liggend: zeg je afspraak af als je klachten hebt die zouden kunnen wijzen op een coronabesmetting (koorts, verhoging, verkoudheidsklachten). Dit geldt ook wanneer huisgenoten dergelijke klachten hebben. Afzeggen mag in dit geval kosteloos, ook binnen 24 uur. Als ik zelf klachten heb, zal ik de afspraak ook uitstellen.

Ga thuis naar het toilet. Gebruik het toilet in de praktijk alleen als het echt niet anders kan.

Was je handen bij binnenkomst en voor vertrek. Zeep en handdoekjes aanwezig

Kom niet te vroeg omdat ik tijd nodig heb om te desinfecteren en om de ruimte te ventileren.

Trek alsjeblieft de schoenen en jas uit in de gang.

Graag 2 handdoeken mee nemen voor jezelf op de futon.

Tijdens de behandeling draag ik een mondkapje. Als je dat voor jezelf ook prettig vindt, neem dan een mondkapje mee.

Ik desinfecteer mijn handen voor en na de behandeling. Na iedere behandeling desinfecteer ik de contactoppervlakken zoals deurklinken, trapleuning en stoel. Ik maak het toilet na elke gebruiker schoon.

 

 

DO-IN Lessen

Regelmatig start een cyclus met DO-IN lessen in Wijkcentrum De Oever in Oudorp en wel: eenmaal in de veertien dagen op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie, stuur mij een mail en ik ga graag in op je vragen!